Missie

In het belang van uw bedrijf ondersteunt AALT uw management om het beste uit de organisatie te halen en te zorgen voor continuïteit.

Advies

Nieuwe kansen en ideeën worden in beeld gebracht evenals bedreigingen. Op basis van gedegen analyse en met kennis van zaken worden verbeterpotentieel, bedreigingen en ondernemingskansen vertaald naar concrete plannen c.q. business cases, afgestemd op de in- en externe omgeving van het bedrijf. AALT helpt mee om de plannen uit te voeren in het belang van uw bedrijf.

Interim- & Projectmanagement

Soms heeft uw bedrijf behoefte aan tijdelijke versterking van het managementteam voor reguliere bedrijfsvoering, verander- en ontwikkeltrajecten of realisatie van projecten. AALT zorgt voor deskundig interim management.

Coaching

Jonge ambitieuze manager hebben dikwijls behoefte aan een klankbord van buiten de organisatie. AALT coacht jonge managers bij hun persoonlijke ontwikkeling en het maken van de juiste keuzes, in het belang van uw bedrijf.

Visie

AALT wil de beste partner zijn voor het management van uw bedrijf, op gebied van marketing en business development. Hoogwaardige dienstverlening, vertrouwelijkheid, betrouwbaarheid en duurzame relaties staan hoog in het vaandel en vormen de basis voor samenwerking.

Aalt den Herder, 2016

Bel voor uitgebreide informatie 06-24788076

Simple Share Buttons
Simple Share Buttons