Ik help organisaties graag vooruit

aalt-tablet_03Ik voel me als een vis in het water als het gaat over landbouw en ondernemerschap. Dat is niet voor niets, want in de agri- en foodsector vind ik gelijkgestemden: betrouwbare, hardwerkende mensen met een flinke dosis nuchterheid. Mijn ondernemende houding zet ik niet alleen in om analyses te maken en plannen te schrijven, maar juist om te komen tot concrete acties. Ik help mensen en organisaties graag vooruit.

Tent op orde en successen boeken
Ik word er gelukkig van als ik organisaties kan helpen hun uitdagingen te overwinnen en successen te boeken. Dat laatste lukt volgens mij het beste als de tent op orde is; iedereen binnen de organisatie moet weten wat zijn/haar rol is en gemotiveerd zijn om die naar beste kunnen te vervullen. Mijn frisse blik van buitenaf, zet ik graag in om juist dát voor elkaar te krijgen.


“Wat anderen over mij zeggen”

KLIK HIER

Je moet niet aan dode paarden trekken
De ervaring die ik opdeed binnen diverse leidinggevende functies vormen me tot een allround manager met een groot netwerk en een vakinhoudelijke professionele drive. Ik geloof in dienend leiderschap en ben allergisch voor verborgen agenda’s, hokjesgeest en doelloosheid: werken wordt pas leuk als je jezelf uitdaagt en de ruimte hebt je talenten te laten zien. Aan dode paarden trekken? Daar doe ik niet aan. Mijn ultieme uitdaging is mensen op de juiste plek te krijgen, zodat ze weer werken vanuit hun kracht. Daar hebben niet alleen de mensen zelf, maar ook het bedrijf en de stakeholders iets aan.

dodepaard

Aanpakker, met de poten in de modder
Of het nou in de rol van adviseur en marktonderzoeker, interim- & projectmanager of coach van jonge managers is: Ik ben een echte aanpakker. Vanuit mijn flinke theoretische bagage zorg ik voor een op feiten gebaseerd plan, passend bij de situatie. En geen zorgen: er wordt niet enkel vanuit boekenwijsheid gewerkt. Ik heb de poten in de modder staan en daardoor een gezonde dosis ervaring op het gebied van leidinggeven, marketing en verkoop. Ik geniet van een goed uitgevoerde marketingstrategie en boek graag (commercieel) succes. Zoekt u iemand die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt? Neem dan contact op om te bespreken wat AALT voor uw organisatie kan betekenen.

Simple Share Buttons
Simple Share Buttons