“AALT is een persoon die je goed kan ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van diverse marketing & verkoopactiviteiten. Hij kent de landbouw en verstaat zijn vak. Betrouwbaar, creatief en prettig in de omgang , dat typeert hem.”

alpuro_breeding200x58

Herbert Bouwers

Directeur Alpuro Breeding

“AALT heeft enkele jaren leiding gegeven aan de afdeling voorlichting en marketing van Arbouw. Hij weet professionals te stimuleren en ruimte te geven, geeft de kaders aan en laat zich leiden door het beoogde resultaat voor de klant. In het managementteam is hij een betrokken en loyale collega die blijk geeft van visie en beschikt over veel energie. Het is goed samen werken.”ias150x85

Jan Warning

Directeur IAS (voormalig directeur Arbouw)

“AALT heeft ons prima geholpen bij een belangrijk strategisch vraagstuk. Met de onderbouwde adviezen die de werkgroep heeft opgeleverd gaat onze organisatie de komende tijd aan de slag.”

trouw_logo

Gerjan van Alst

General Manager Trouw Nutrition

“Ik heb plezierig samengewerkt met AALT, zijn coaching gaf me de steun die ik als startend manager nodig had. Mede dankzij hem is IVIO Examenbureau doorgegroeid naar een winstgevend en volwaardig MKB bedrijf.”

ivio200x67

Leon Arendshorst

Zelfstandig onderwijsadviseur en coach (voorheen manager IVIO)

“AALT heeft jarenlang een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van de bezoekerswerving van de agrarische beurstitels in Evenementenhallen.”evenementenhal110x115  buroferm_logo_115x115

Martine Bramer - Bekmann

Eigenaar Buro Ferm (voorheen directielid Evenementenhal)
Simple Share Buttons
Simple Share Buttons